Om Demensenheden

Som demenskonsulenter er vi opdaterede på den nyeste forskning og forsøger at implementere passende ny viden i alle vores arbejdsområder.

Demens forandrer livet. Ja, og det er rigtigt, at demens også påvirker hele familien. En grundlæggende forudsætning for at kunne leve et godt liv med en demens­sygdom er, at mennesket med sygdommen mødes med forståelse og ses som et helt menneske med egne ønsker og behov. Personen skal måske have hjælp til at gennemarbejde sine følelser og se nye muligheder.

 

Alle familier er forskellige og har forskellige behov og ressourcer - så én løsning passer aldrig til alle. Vi, demenskonsulenterne, kommer gerne på hjemmebesøg og tilbyder støtte til hele familien i det omfang, der er behov for det.

 

Livet kan og skal stadig leves og nydes, og vi kan bidrage til et trygt og godt hverdagsliv med mulighed for meningsfulde aktiviteter og gode oplevelser.

 

 

Vi kommer gerne i private hjem og underviser familie/venner/kolleger etc. om, hvad der måtte være behov for, så mennesket med demenssygdommen fortsat kan have gode relationer til dem omkring sig. I rådgivnings-og aktivitetscentret kan man hver dag møde andre enten til brugerbestemte aktiviteter eller bare en sludder over en kop kaffe. Man vil også kunne have mulighed for en snak om livet. Det er uhyre vigtigt, at man ikke blive isoleret og gemmer sig af vejen af frygt for ikke at kunne leve op til de sædvanlige forventninger.

 

 

Som demenskonsulenter er vi opdaterede på den nyeste forskning og forsøger at implementere passende ny viden i alle vores arbejdsområder.

Sidst opdateret: 11.04.2019