Er du pårørende til borger med demens? -

Onsdag 03. nov. 2021
Toftegården,
Nygade 2 8830 Møldrup

Pårørende til en person med demens

I foredraget fortæller Tina Risager om typiske oplevelser hos pårørende, inddrager autentiske pårørendefortællinger samt giver bud på, hvordan omgivelserne kan støtte den familie, som har fået demens ind på livet.

Pårørende til mennesker med demens er ofte ægtefæller og voksne børn, men kan også være børnebørn, venner, naboer osv. Det kan være en meget stor psykisk belastning at være pårørende, hvilket medfører en høj risiko for selv at blive syg.

Foredraget henvender sig til pårørende, som har en ægtefælle eller en nær relation til et menneske med demens, som er bosiddende i eget hjem og bor i Viborg kommune.

 

Program

Kl. 17.00 - 18.00

Oplæg med Tina Risager

Kl. 18.00 - 18.30

Pause

Kl. 18.30 - 19.30

Oplæg med Tina Risager samt mulighed for at stille spørgsmål

Kl. 19.30 - 20.00

Information om Rådgivnings- og aktivitetscentret, herunder pårørendegrupper, kommende aktiviteter for mennesker med demens i lokalområdet samt frivillighed.

Tilmelding

Tilmelding via mail til:

Helle Buk Pedersen: hsta@viborg.dk eller

Bettina Bunch: beb@viborg.dk

senest den 27. oktober 2021

Sandwich

Der kan købes grov-sandwich m/kylling/bacon, som skal bestilles og betales ved tilmelding.

Pris 25,- kr. pr. stk. som betales til Rådgivnings- og Aktivitetscenter Viborg via mobilepay: 96 07 74

Om Tina Risager

Tina Risager er lektor og sygeplejerske, har et diplom i ledelse og er cand.mag. i læring og forandringsprocesser. Tina Risager har desuden en konsulentuddannelse i facilitering af samskabelsesprocesser.

Hun er forfatter til bogen "Helt alene og én af mange - en refleksionsbog for pårørende til personer med demens". Bogen kan købes efter foredraget.

Flere foredrag på vej

Der vil hen over efteråret samt 2022 afholdes yderligere foredrag med Tina Risager i Karup, Stoholm, Bjerringbro og Viborg.

Du kan finde hele programoversigten på: demensenhedenviborg.viborg.dk eller på Facebook: Rådgivnings- og Aktivitetscenteret, Demensenheden Viborg.